Tijdens de intake bespreken we uitgebreid de hulpvraag en stellen we samen een behandelplan op, welke stappen zijn er voor jou nodig om weer terug in jouw kracht en vertrouwen te komen? Groei kost tijd, soms zet je een paar stappen vooruit en in jouw gevoel nog meer stappen terug, ook dit is groei.
Groei heeft te maken met bewustwording, leren herkennen waarom je denkt wat je denkt , voelt wat je voelt en doet wat je doet.
Vanuit de systemische benadering een hulpvraag bekijken betekent dat ik niet alleen met jou aan de slag ga, ook met jouw ouders wordt er gekeken naar hun eigen patronen en overtuigingen, zodat jullie allen in een groeiproces terechtkomen. 

Samen onderzoeken we wat je denkt, voelt en doet. Maar ook gaan we op zoek naar alle mooie talenten en eigenschappen die je al in je schatkist hebt. Je leert handvaten en tools herkennen en inzetten zodat er een gevoel van leiderschap en eigen regie ontstaat, sleutels voor een veerkrachtig kind.

Ik ben gespecialiseerd in paniek- en angstklachten. Daarnaast kan ik jullie verder helpen met vragen over o.a. :

- Emoties
- Spanningsklachten 
- Slaapproblemen
- HSP 
- Rouw- en verlieservaringen 
- Scheiding
- Zelfbeeld en faalangst 

Staat jullie hulpvraag er niet tussen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen onderzoeken of er een match is! Er worden psychosociale, lichaamsgerichte en systemische interventies ingezet. Voor meer informatie over mijn behandelwijze verwijs ik je door naar de betreffende pagina.