Over mijHoi, mijn naam is Willeke Schalley. Naast het (lief)moederschap ben ik zeer gepassioneerd in mijn werk als therapeut. Deze passie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar passende hulpverlening als jong volwassene met betrekking tot mijn persoonlijke uitdagingen. Het was een zoektocht naar hulpverlening waarbinnen ik niet gezien werd als een nummertje, maar als Willeke. Een periode van vallen en opstaan, maar uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een stevige basis als ervaringsdeskundige.

Na de geboorte van onze zoon ging ik me verdiepen in diverse therapie- en behandelvormen en ontdekte ik dat er een hele belangrijke samenhang en samenwerking is tussen systeem, hoofd en lichaam.
Inmiddels heb ik al enkele jaren een praktijk waar ik met alle leeftijdscategorieën samenwerk in het vertalen van de hulpvraag door op zoek te gaan naar de oorsprong. Door inzicht te geven in de complexe dynamiek tussen het gezin waarin je wordt geboren, je hoofd en je lichaam. 

 

Ik ben zowel complementair als regulier geschoold, deze eclectische manier van werken maakt dat ik maatwerk kan bieden.  Ik volgde de HBO registeropleiding tot E.E.N.® therapeut en de SHO Registeropleiding Medische en Psychosociale Basiskennis. Na mijn registratie als BCZ® therapeut ben ik mij vervolgens gaan verdiepen in de werking van het systeem. Daarnaast ben ik gecertificeerd ACT4kids therapeut, puber coach, innerlijk kind therapeut, trauma coach en zet ik regelmatig EFT en Rots & Water training in tijdens een behandeltraject.

 

Naast mijn eigen praktijk ben ik sinds juli 2021 werkzaam als kind- en jeugdtherapeut bij https://www.2-act.nu/