Naast het moederschap ben ik zeer gepassioneerd in mijn werk als therapeut. Deze passie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar passende hulpverlening als jong volwassene met betrekking tot mijn persoonlijke uitdagingen. Het was een zoektocht naar hulpverlening waarbinnen ik niet gezien werd als een nummertje, maar als Willeke. Een periode van vallen en opstaan, maar uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een stevige basis als ervaringsdeskundige.

Na de geboorte van onze zoon ging ik me verdiepen in diverse therapie- en behandelvormen en ontdekte ik dat er een hele belangrijke samenhang en samenwerking is tussen systeem, hoofd en lichaam.
Inmiddels heb ik al enkele jaren een praktijk waar ik met kind, jeugd & gezin samenwerk in het vertalen van de hulpvraag door op zoek te gaan naar de oorsprong.

 

 

Mijn eclectische manier van werken maakt dat ik maatwerk kan bieden.  Ik volgde de HBO registeropleiding tot E.E.N.® therapeut en de SHO Registeropleiding Medische en Psychosociale Basiskennis. Na mijn registratie als BCZ® therapeut ben ik mij vervolgens gaan verdiepen in de werking van het systeem. Daarnaast ben ik gecertificeerd ACT4kids therapeut, puber coach, innerlijk kind therapeut. Tevens worden CGT en gesprekstherapie, EFT en Rots & Water training ingezet tijdens een behandeltraject. 

 

Naast mijn eigen praktijk ben ik sinds juli 2021 werkzaam als zelfstandig kind- en jeugdtherapeut bij https://www.2-act.nu/